Ahad, 21 Julai 2019

Man at work


Man at work. Hari ni tetiba jadi free jap. Sempat dok main wide guna A50 tu. Aku dan wide memang susah nak control. Layan selalu. Ambil masa yang ada untuk buat semakan kerja-kerja yang tertinggal. Dah kena mula sedia dari awal untuk serah. Kemas sikit-sikit barang. Dah lama kan dok kat sini. Sedar tak sedar punya banyak barang yang tersimpan. Dapat la wak balik satu beg. Letak tepi dan mula semak persediaan untuk mesyuarat besar minggu ni. Mesyuarat last bersama SPMICT. Nyambil nyambil meronda nengok yang lain. Arif di lokasi baharunya. Ceria. En Firdaus ngan pelajar praktikalnya. Sambung balik nyemak dokumen dan pelaporan. Petang. Wak balik a portion barang yang dah selesai disisih.

snap snap

tugasan mendatang - dinding untuk diceriakan

arif

pelajar praktikal bersama en firdaus

the last meeting bersama SPMICT

---
#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #J3‬ ‎#Samsung‬ ‎#Fujifilm ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience

0 komen: