Sabtu, 18 Mei 2019

Jom Jenjalan : Paradigm Mall, Johor Bahru


Jom Jenjalan : Paradigm Mall, Johor Bahru. Hari ni kami berbuka kat luar. Iqa ada join kengkawan dia buat sambutan birthday kat sini. So. Ngantor dia. Lepas semua dah jumpa kami gerak ke Parkson. Bagi ruang kebudaks ni la. Sempat meronda dan wefie kat ruang legar Spongebob tau. Sampai parkson, dah terbeli pakaian pulak. Dapat la diskaun RM2 untuk parking. TQ parkson. Actually. Korang beli minima RM50 dah dapat free park dua jam. Selesai. Terus gerak ke Food Arcade. Lepas kami duduk dan order makanan aje terus pack kawasan ni. Alhamdulillah. Rezeki awal sikit. Gi tuntut seluar jap. Tadi tinggal untuk potong dan jahit kaki. Sampai semula masih ada 10 ke 15 minit kalau tak silap. Dah bersepah gambo makanan aku snap. Sampai ke macro pun ada. Selesai makan, terus gerak ke surau. Alhamdulillah. Lepas aku masuk aje, sekali lagi terus pack. Tunggu mama dan aktiviti seterusnya ada tapau food untuk yang lain kat rumah. Memacam order tau. Pappa roti. KFC. Gi McD sekali. Tebus kupon hari guru. TQ McD. Sib baik ada booth pappa roti kat depan KFC. Terus napau. Mama aje la yang dapat kan. Aku tumpang ngikut aje. Pastu terus ke KFC tapau pesanan iqi. Selesai program. Diam tak diam, 3 jam jugak kami kat sini. Dah. Yok pulang.

park

yok masuk

ngantor iqa ke group member dia

meronda

pergghhh.. sandy siap baju kurung bertudung tu


layan





dan lagi

group parent


setel tempat dan order dulu


belasah aje ler







sempat tu




the place


dah penuh








aras 3


sib baik jumpa kat KFC


yok tebus




nunggu order siap


tq McD


sini pulak






setel

yok pulang

---
#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #J3‬ ‎#Samsung‬ ‎#GalaxyCamera ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience #‎mknaceunlimited,‬ #‎mknace‬, ‎#blogger,‬ #‎photography,‬ #‎photoblog,‬ #‎MyExperience‬,

0 komen: