Rabu, 17 Mei 2017

Sepagi bersama pengarah


Sepagi bersama pengarah. Actually. Dari semalam aku dok mikir nak buat something dari pengarah untuk semua cikgu-cikgu Johor. Sekali pagi tadi, baru ja aku duduk kat meja tetiba yati call. Bos nak jumpa jam 8.15 pagi. Wah. Dalam kepala  dah mula dok mikir sebab apa. Terus prepare dokumen EKMLTK pasal tu yang paling dekat nak kena setel. Jumpa bos. Memang. First dia tanya pasal EKMLTK. Selesai. Bab dua keluar. Saya nak bagi ucapan terima kasih saya khas pada semua. OK. Terus gi prepare. Tepon fizal. Kamera mana nak pakai yer. Last last aku teringat kamera galaxy aku memang aku letak lam laci semalam. Memang macam Tuhan dah lorongkan aje. Biasanya aku memang simpan dalam laci di rumah. Bila ada benda atau majlis baru aku bawak. Fizal dah ready. Tempat dah setting. Aku karang sikit. Timbalan pun bantu semak. Suruh mus semak. Siap tambah pantun gitu. TQVM mus. Tengah dok nengok sekolah pun sempat lagi nak nolong. Rakam. TQVM pada Fizal. Dari awal sampai la gabung dan edit. Setel. Mustakim terus up ke online. Terima kasih pada semua guru khususnya di Johor. Kalianlah pembina negara bangsa!


---
#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #J3‬ ‎#Samsung‬ ‎#GalaxyCamera ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience #‎mknaceunlimited,‬ #‎mknace‬, ‎#blogger,‬ #‎photography,‬ #‎photoblog,‬ #‎MyExperience‬,

0 komen: