Selasa, 12 Julai 2016

Lepak lepak @Distress Centre


Lepak lepak @Distress Centre. Hmmm... Cam serba tak kena pulops semalam. Apasal ntah ada sikit sikit sengal kat kaki tu. Tapi takde la rasa denyut cam sebelum urut tu. Tu pun rajin dok turun melepak kat lobi layan TV info dan kiosk. Tengok apa penambahbaikan kena buat then naik semula. Nak jadi cerita aku lupa bawak fan untuk laptop. Perghhh.. Dia punya suka on off sampai aku pun naik malas nak pakai. Lebih banyak guna PC dari laptop semalam. Waktu lunch dok pikir cam nak keluar ja cari tukang urut. Tapi lepas pikir pikir better aku try dulu kerusi gintell kat distress centre tu. Godak godak jumpa yang urut khas untuk kaki aje. Leh tahan jugak la. Naik merah balik hujung hujung jari kaki aku tu. Nice gak la walau tak menyeluruh cam tukang urut buat. Boleh la kan. HAri ni tengok keadaan. Kalau masih cenggitu. Kena susul lagi gamaknya.





---
#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #‎Asus‬ #‎Zen4‬ ‎#Samsung‬ ‎#GalaxyCamera ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience #‎mknaceunlimited,‬ #‎mknace‬, ‎#blogger,‬ #‎photography,‬ #‎photoblog,‬ #‎MyExperience‬,

0 komen: