Isnin, 4 Julai 2016

Carian saat akhir bahan kuih


Carian saat akhir bahan kuih. Orang kata biar fresh sikit. Dah dekat dekat buat baru fresh sikit kan. Hehehe. Boleh tahan ramai jugak orang mencari benda yang sama. Awalnya nak gi Mydin. Leh aku usyar bunga api sekali. Tapi mama nak cepat. So. Pilih yang dekat aje. Setel bahan kuih. Singgah sebelah je untuk beli buah. Nenas dia jual sebijik RM1.50. Amik aje la.Pastu tak lupa segala bekas, pinggan mangkuk pakai buang kat kedai sebelah warung JDT sinun. Baru la aku tau kewujudan dua pintu stor barang dia aje sebelah menyebelah tu. Hehehe.

lepak snap snap jap

ingatkan nak upload untuk google street view. cam pulak tak support. pandai google. dia bukak kat awam pulak

singgah gerai buah tapau nenas

layan ajer ler

tak lupa kedai plastik ni

malam ni semua ada. mak pak abang adik tokei semua ada. meriah sungguh

---
#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #‎Asus‬ #‎Zen4‬ ‎#Samsung‬ ‎#GalaxyCamera ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience #‎mknaceunlimited,‬ #‎mknace‬, ‎#blogger,‬ #‎photography,‬ #‎photoblog,‬ #‎MyExperience‬,

0 komen: