Ahad, 18 Ogos 2013

Rumah terbuka Atuk Uteh


Rumah terbuka Atuk Uteh. Malam ni pakat gi beramai-ramai ke rumah atuk uteh kat skudai. Dia buat open house. Atuk uteh buat mee kari dan dia punya sepesel udang masak apa aku pun tak tau. Ekekeke... Makan open air gitu. Punya la syiok makan reramai cenggini. Luar dalam penuh ngan orang. Read on...


sebelah petangnya, sebelum gi rumah atuk uteh, puteri n famili datang beraya dulu. iqa apa lagi. layan monopoly la dulu

borak borak sembang sembang

tunggu nenek pulang. dah nenek sampai, sambung lagi borak borak

dah nak gi. dah mula la gadus gadus manja

main pijak kaki la pulops

haa... dah sampai. penuh umah kau

takpa. ziarah ziarah cenggini la yang best kan

suka ja mama

atuk pun dah amik baby baru

ziqri dok lepak depan tibi layan otromen

sesambil tu kita makan mee kari

amik jangan tak amik

nenek dah jumpa member abis la

sambung main lagi

iqa dah mula mengambik makanan dah

pose jangan tak pose

makin bergaya nampaknya

geng laki lepak luar la

baru best open air kan

ziqri tak ingat dunia dah bila jumpa otromen

leh tahan packed

tak kisah yang penting kita enjoy

seronok kan

memacam citer kuar

apa yang dicerita adik inaz tu

amboihhh

otromen

tak abis lagi tu

siap posing ngan ziqri tu

yihaaa

makin rancak

mama nak ajak balik dah tu

wow... generasi pertama punya powerbank nih

sukanya ketawa

ayuh kemas untuk pulang

bukan kemas nak bawak balik la ziqri

jom kita

meh salam nenek meh

huih... siap beratur tu

salam atuk uteh

salam semua yang ada

nak gi mana la tu

kami balik dulu

ada rezeki jumpa lagi...


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


0 komen: