Selasa, 4 Jun 2013

Tudung Fareeda - My first impression



Tudung Fareeda - My first impression. Hebat. Sejak dua menjak ni tetiba burst dengan nama fareeda ni. Sana sini orang dok cerita. Memacam pulak tu. Kedai dia kecik ja, yang aku dengo mama dok cerita la. Tapi signboard kat highway punya la beso. Strategi marketing yang terbaeekkk!!!! nih. Mama dok tunjuk youtube. Perghhh.. memacam iklan dia. Cool. Idea baeekkk!!!! tuh. Di share bawah nama Fareeda scarf. Makin pelik aku. Sanggup eekkk orang berkampung tunggu amik nombor ja. Apa yang hebat sangat dengan fareeda nih. Balik semula ke Johor nanti aku nak singgah Bangi. Memang aku nak gi ler ke syeksen 8 nih. Nak tengok sendiri dengan mata kepala aku sendiri. Read on...

ni hasil browse aku... gi ler ke site ni. memang gegiler tudung yang ada kat situ. perghhhh... nama semua nama pompuan. ye lah. takkan nak boh nama laki pulak kan. ahahaha.. http://www.fareedascarf.com/

pastu browse lagi... sampai la pulak facebook dia.. https://www.facebook.com/pages/FAREEDANyata-Jelita/279846494413.. huiyooo... memang bertambah pelik. Setakat nih 499k tu jumlah like.. perrrrgghhhh.. apa yang hebatnya tudung nih. makin tinggi curiousity aku nih..

pastu siap ada online shoppe lagi kat facebook. aiyooo... https://www.facebook.com/butikfareedaonline

dan ini pulak site shoppe dia. memang leh tahan la jugak kan... http://www.fareedaonline.com/

Semalam jugak sempat layan dua video youtube dari fareeda nih. memang cool abess tul la. ahahahaha.. search untuk fareeda scarf  atau klik sini http://www.youtube.com/user/channelfareeda






Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


0 komen: