Sabtu, 25 Mei 2013

Pesta Konvokesyen kali ke50 Universiti Teknologi Malaysia


Pesta Konvokesyen kali ke50 Universiti Teknologi Malaysia, Skudai telah berlangsung bermula 7 sampai 11 Mei kalau aku tak silap. Pasal aku sendiri tak dapat joli sangat kali ni. Kena pow banyak. Ahahaha... So, hari last kami pakat pi lagi. Makan makan, ronda ronda. Ni la kebiasaan kami setiap tahun. Maybe mama yang paling terasa kot. Pasal biasanya dia dan kengkawan dia boleh kata setiap hari ronda kalau ada pesta konvo utm nih.. Tahun ni dah tukau sekolah baru. So, mengharap aku ajer la yang sentiasa sibuk nih. Apa pun masih leh gi, cuma tak kerap la kan. Read on...


parking pun susah satu hal. pastu ada kenduri kawin lak tu kat rumah alumni. layan ajer la. aku parking gak kat rumah alumni. bawah pokok lagi

sesi posing sebelum gi perabih duit

beli cheese cake dulu

adik pun sibuk nak makan jugak. layankan aje

makan tengahari dulu

cam biasa... kalau ada daging memang aku tak lepaskan. kat umah mana ada makan daging

layan jangan tak layan

nak cari baju hari guru katanya

beli eskrem... dah... nampak tak.. sampai tadak haluan dah... cam sesaja ja jengjalan... ahahaha

singgah yee fat nak beli beg iqa dan adik. beg sekolah agama dah koyak

amik sementara nunggu sesi pilih beg

semua tutup.. tau la ahad

tingginya dia pasang. camno nak wak turun tu nanti

ramai tengah beratur nak isi minyak singgit pat kupang. nampak berel tu. kering berel kira habih la... ahahaha... sebenonyer ade pesta kat kuil depan tu..


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


0 komen: