Isnin, 14 Februari 2011

Pabila mama menguasai shutter

Klik untuk gambar yang lebih besar
Ziqri tido ngan kasut kasut sekali. Bila bukak dia marah
Semalam memang suasana sunyi ja kat rumah. Dengan penatnya, dengan bahangnya. Serba serbi nak mengajak mata lelap ja. Tambah pulak ngan kepala pun yang masih kenoning gara-gara kepenatan semalam, ngan amik gambonya, ngan edit bideonya.. Last last semua dah terbaring.

Asalnya mama suruh settingkan kamera aku untuk amik gambo ziqri dok melelap ngan kasut ni. Pasal nak bangun pun kepala berat, aku soh pakai auto ja. Sekali sebelah petang sedor.. bukan setakat ziqri, ngan iqa, ngan aku; semua kena snap>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ni gambo sesi seterusnya.. tido ngan mata separuh terbuka, like father like son

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
the father daughter pun dah abis.. siap tampal koyok lagi kat kepala..

Enjoice...Sharing is power!!!

2 komen: