Sabtu, 25 Disember 2010

Hari Kualiti Jabatan Pelajaran Negeri Johor 2010

Klik untuk gambar yang lebih besar
Barisan pentadbir tertinggi pendidikan negeri Johor
Semalam, bertempat di Dewan Seri Gemilang, SM Teknik Johor Bahru, berlangsung majlis anugerah hari kualiti JPN Johor 2010. Anugerah dibahagi kepada 3 kategori, Anugerah Kualiti, Anugerah Inovasi dan Anugerah Kecemerlangan. Aku datang untuk check kehadiran penerima dari JB. Dan yang paling best tak sangka ada banyak lagi penerima yang tak maklum. Walau bukan dari ICT, aku setelkan ajer la. Sib baik jugak aku ada kat situ pagi tu. Siap buat telekonferen dengan bro suliman. Kasi setel, penuhkan balik bab kehadiran penerima anugerah ni. Tak tau la kat mana berlakunya miskomunikasi nih, yang penting pagi ni mesti setel jugak. Tunggu jugak sampai pengarah dah selesai memberi ucapan. Dah setel bab tu, bergerak balik ke pejabat. Banyak lagi kije nak kena setel nih>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pagi ni last aku dok kat New York, bukannya New York kat amerika tu, hotel new york kat JB; setelah berkampung kat sini ngan Encik Fadhullah dan Encik Arbain nengokkan sistem DOS SBP tuh. Sempat amik gambo sekeliling tempat parking tuh sementara nunggu enjin aku panas. Balik ke pejabat dulu. Pastu baru ke teknik JB.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Makin kelas la lani sektor maklumat. Jangan tak caya dah ada team multimedia tau. Ni ler bos team multimedia la ni, encik fadzli. Siap dah ada videocam 3CCD tuh. Katanya sampai bila kita asik nak dok berharap kat BTP, sedangkan kita pun ada kemahiran. Salute bro. Walau ada sikit lagging lam bideo montaj tu, tapi memang best la korang nih. Idup team multimedia. Leh pinjam bideo :) :) :)

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
BTP pun turun jugak. Dan aku dah dapat nampak kehebatan diaorang sejak kebelakangan nih. Memang power sebenarnya mereka nih. Cuma depa kena tonjolkan lebih hasil karya depa nih dengan lebih kerap.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pendaftaran awal penerima. Aku pelik apasal Impak tak tersenarai. Memang sesangat mushkil..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kehadiran pengarah terus ke booth pameran hasil inovasi penerima anugerah inovasi pagi tu.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Diana, bekas rakan setugas kat SMKTBI; booth dia la yang paling lama pengarah singgah. Pengarah nampak berminat dengan hasil inovasi berasaskan web ni. Aku perasan sangat terutama lepas dia puji melambung SiSP1 dulu kat Pu Sze.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Satu satu blog cikgu cikgu pengarah belek

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni pulak web portal pendidikan islam. Ni dah dapat anugerah sampai ke peringkat kebangsaan nih. Tahniah ustaz.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Waa.. lama pengarah belek sijil penghargaan peringkat kebangsaan tu.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ramai jugak yang berminat ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dari Pasir Gudang. Paper sorter.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tak perasan dia buat demo ka tak pasal aku dah mula nak masuk ke dalam dewan.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah bermula majlis.

Enjoice...Sharing is power!!!

1 komen: