Sabtu, 27 Mac 2010

Baju "merak" iqa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarLambat jugak aku hapdet kali nih. Maybe sebab semalam aku penat tahap gaban agaknya kot. Lalok jer sampai ke petang.

Hari jemaat lepas iqa dah dapat baju sukan sekolah dah. Dah takyah pakai baju nuri lagi. Iqa rumah kuning dan secara rasminya masuk lam kumpulan merak sama cam aku. Hahahaha.. Aku nak kuning jadi juara lagi la tahun ni.. Amacam?? Ada brann..

Baju ni a bit larger than her lah. Tapi memang si iqa ni comel jer budaknya. Nampak gelebeh sikit la. Tak kisahlah.. Yang penting aku nak umah kuning pulun lagi jadi juara tahun nih.. dah 4 tahun dah nih.. Harap-harap leh jadi juara 5 kali berturut-turut.. Hopefullyy...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar








Enjoice...Sharing is power!!!

0 komen: