Khamis, 18 Februari 2010

Photobucket vs Imageshack : satu perbandingan

Alang-alang nak test laju tak laju antara photobucket dengan imageshack, aku haplod jer lencana sekolah aku kat sini. Bukannya apa satu.. memang dedua fail yang sama kan; dari segi saiz dan jenis. Keduanya, senang aku nak carik lepas ni. Asik kejap kat pendrive ni la, kejap kat hdd sana la. Cenggini senang sikit aku nak cari. Search jer lencana sktta kat blog aku kan.. hahahaha.. ni nama dia sambil menyelam minum airnya..

Photobucket

©2010mknaceunlimited©2010mknaceunlimited


Imageshack

©2010mknaceunlimited©2010mknaceunlimited



2 komen: